FOTO Tulcea: Coada la detergent, ca în „Epoca de Aur“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au venit în faţa magazinului chiar şi cu două ore înainte de deschidere pentru a beneficia de o pungă gratuită de Dero.

Sute de tulceni s-au aşezat dis de dimineaţa la coadă pentru a profita de promoţia la detergent oferită de magazinul „miniMAX DISCOUNT“, oferta fiind de nerefuzat- la o pungă cumpărată cu 39,59 lei se oferea una gratuită.
Pentru evitarea unor situaţii tensionate cei de la magazinul „miniMAX Discount “ au solicitat prezenţa Jandarmeriei şi Poliţiei.

image

Coada se întindea în cursul dimineţii pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, la coadă fiind aproximativ trei sute de persoane.
„Am chemat şi fata să luăm amândouă, patru pungi ne ajung luni de zile, e o economie considerabilă“ spune Maria Echimov.Oamenii spun că nu stau la coadă neapărat datorită sărăciei, ci şi pentru că orice promoţie este atractivă, iar dacă este şi utilă cu atât mai bine.Alţii nu înţeleg frenezia cu care oamenii se îngrămădesc la coadă.

image

„Cred că este o reminescenţă din vremurile trecute.Cât o să bage în balcon, în dulapuri, nu-i înţeleg sincer“ spune Alexandru Butoi, angajat al unui magazin din zonă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite