Sute de metri de plasă monofilament confiscată de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plasele au fost confiscate
Plasele au fost confiscate

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră tulceni au  confiscat 320 de kilograme de peşte proaspăt şi 215 m de plasă monofilament a cărei deţinere şi utilizare este interzisă prin lege.

Poliţiştii de frontieră au prins, pe raza localităţii Luncaviţa, respectiv pe comunicaţia M.Kogălniceanu – Tulcea, pe Marinel D. (23 de ani) şi Daniel E. (31 de ani), având asupra lor plase de pescuit tip monofilament cu captură de peşte.
În urma controlului, au fost ridicate în vederea confiscării cinci plase monofilament cu lungimea totală de 215 de metri şi 320 de kilograme de peşte proaspăt din specii diferite. Cei în cauză au declarat că peştele capturat era pentru consumul propriu.
„Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire la pescuit de plase monofilament“, spune Petrişor Irimia, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite