Superofertă pentru pensionarii tulceni: vizite la muzeu, spectacole și analize medicale gratuite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte pentru pensionarii tulceni
Oferte pentru pensionarii tulceni

Oferta  vine din partea Instituției Prefectului Tulcea cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice în data de 1 octombrie 2011. Iată de ce vor beneficia pensionarii din județul nostru:

Pentru început, ședinţa Comitetului Consultativ pentru Problemele Persoanelor Vârstnice în data de 30 septembrie, la sediul instituţiei se va organiza într-un cadru festiv.
Cu ajutorul Consiliului Județean Tulcea, în perioada 26 septembrie – 2 octombrie, persoanele vârstnice din Tulcea vor putea vizita gratuit Centrul Eco-turistic Delta Dunării (Acvariul) şi Muzeul de Istorie şi Arheologie.
Cu sprijinul Crucii Roșii Tulcea, în perioada 26 – 30  septembrie  persoanele vârstnice vor beneficia de un pachet de servicii medicale gratuite (măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei), la sediul Clubului Pensionarilor din municipiul Tulcea.
De asemenea, pensionarii vor putea participa gratuit, în data de 4 octombrie, la un spectacol artistic oferit de Ansamblul artistic Baladele Deltei şi Cristian Pomohaci, la Casa de Cultură a Sindicatelor, această iniţiativă aparţinând Primăriei municipiului Tulcea.
„Persoanele vârstnice sunt părinţii noştri, bunicii, apropiaţii de suflet în care ne regăsim dragostea, sfaturile zilnice, atenţia şi uneori curajul de a merge mai departe în viaţă, indiferent de problemele cu care ne confruntăm“, spune prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite