Super maşini de epocă şi modele rare expuse la Tulcea FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de automobile au prilejul să admire de aproape modele deosebite cum ar fi Rolls Royce Silver Shadow, Morgan, Oldsmobile, Buick sau Aero. Expoziţia este inclusă în manifestările dedicate Festivalului Internaţional al Dunării, eveniment ce se desfăşoară în perioada 12-15 august.

Majoritatea maşinilor au ajuns la Tulcea pe platformă, dar sunt şi multe modele care circulă fără probleme pe distanţe mari, participând la expoziţii în toată ţara.
„Ştiu că toată lumea este curioasă la capitolul bani, cât costă maşina, dar asta este important pentru amatori. Specialiştii, cei îndrăgostiţi de astfel de maşini ştiu că nu se poate exprima o valoare, e ca şi cum ţi-ai evalua persoana iubită la o sumă anume“ spune Marian, un argeşean deţinător de BMW  din 1973.

image

Click pe poze pentru a vedea mai multe maşini

„Sunt foarte frumoase, mai ales cele decapotabile vechi, adevărate bijuterii pe roţi, lucrez în domeniu aşa că mă uit cu invidie“ spune George Caragea, mecanic auto.
Pe lângă maşinile clasice, tulcenii mai pot admira modele extrem de rare cum ar fi Rolls Royce, Morgan, Aero sau Willys.
Maşinile mai pot fi admirate până duminică după amiază, tot pe strada Unirii.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite