Stadiul pregăririi alegerilor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform Programului calendaristic privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012, activităţile realizate de grupul tehnic de lucru constituit la nivelul Instituţiei Prefectului în perioada 26 aprilie 2012 până în prezent, au fost următoarele: 

S-a finalizat operaţiunea de distribuire a listelor electorale permanente, respectiv listele electorale complementare, de către compartimentul judeţean Tulcea de administrare a bazelor de date privind evidenţa persoanelor şi compartimentul judeţean Tulcea pentru imigrări. Pe data de 02 mai 2012 compartimentul judeţean Tulcea de administrare a bazelor de date privind evidenţa persoanelor a comunicat Instituţiei Prefectului Programul de Activităţi privind întocmirea copiilor de pe listele electorale permanente, necesare desfăşurării alegerilor locale din iunie.
În cursul zilei de 26 aprilie 2012 s-a transmis către S.E.A.P. documentaţia privind procedura de achiziţie publică necesară pentru tipărirea buletinelor de vot ce urmează a fi utilizate la scrutinul din 10 iunie 2012. Procedura de achiziţie publică pentru tipărirea  buletinelor de vot, la nivelul judeţului Tulcea,  este în curs de desfăşurare. Termenul limită de depunere a ofertelor,  în cadrul procedurii  ,,cerere de ofertă ’’ este data de 08 mai 2012.
   


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite