CAMPANIE „Spune NU tutunului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost împărțire materiale informative
Au fost împărțire materiale informative

La începutul lunii octombrie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au desfășurat proiectul „Spune NU tutunului!”.

Într-o primă etapă, au fost susţinute sesiuni de informare a tinerilor cu privire la pericolele asociate consumului de tutun, precum și la avantajele renunțării la fumat. În cadrul acestora au fost prezentate beneficiarilor direcţi (elevii tulceni), materiale video, au fost organizate dezbateri tematice, tinerii fiind implicaţi activ pe parcursul desfăşurării activităţilor, graţie metodelor activ-paticipative utilizate.
În cea de-a doua etapă a proiectului s-a pus accentul pe conștientizarea și sensibilizarea tinerilor, prin distribuirea de materiale informative  cu tematică antitutun, cu sprijinul voluntarilor antidrog.
Menţionăm că, pe lângă materialele informative,  în cadrul proiectului au fost realizate şi materiale promoţionale (tricouri inscripționate) ce au fost oferite participanților la sesiunile de informare .

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite