Spectacol gratuit: CRBL, Daniela Condurache şi Gheorghe Turda cântă la Tulcea. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Măruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poftiţi la Sărbătoarea Teilor
Poftiţi la Sărbătoarea Teilor

Urcă pe scenă şi Jean de la Craiova, Marius Ciprian Pop cu Ceteraşii de la Cluj, Gabriel Dorobanţiu, Andrei Duban, Tiberiu Ceia, Gheorghe Turda, Baladele Deltei Tulcea, Ştefan Ilie & Dobrogea Band, Ghiocel de la Luncaviţa, Otilia & DJ Traian.

Acesta este programul Sărbătorii Teilor, tradiţie locală din localitatea tulceană Luncaviţa. Spectacolul care reuneşte mai multe nume din muzica românească va avea loc duminică, pe data de 1 iulie, pe terenul de fotbal al localităţii Luncaviţa.
De 11 ani, la finalul lunii iunie (sau începutul lunii iulie), comuna Luncaviţa este în sărbătoare. Mii de localnici se adună din toate comunele învecinate pentru a „cânta“ teiul (producerea mierii a fost, alături de pescuit, principala activitate a luncăviţenilor).
Devenită o tradiţie la Luncaviţa, sărbătoarea a fost interzisă în anii 70, atunci când regimul comunist le-a interzis localnicilor să mai păstreze legătura cu vechile orânduiri


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite