Spectacol „Multietnic“ la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul are loc la Teatrul Jean Bart
Evenimentul are loc la Teatrul Jean Bart

Evenimentul are loc duminică, pe scena teatrului din Tulcea, de la ora 11.00, cu ocazia Zilei Minorităţilor Naţionale. Evenimentul este organizat cu sprijinul  comunităţilor locale.

Va urca pe scenă Berty Neumann, reprezentant al  Comunităţii Evreilor din  Tulcea, care prezintă un eseu intitulat „Ziua minorităţilor şi presa“, şi o poezie despre oraşul Tulcea.
De asemenea, mai aveţi ocazia de a-i vedea pe cei de la ansamblul „Zadunaiska Sici“ al Uniunii Ucrainenilor, ansamblul folcloric „Lotca“, ansamblul de copii „Salavei“, din cadrul Comunităţii Ruşilor-lipoveni din municipiul Tulcea, ansamblul de dansuri de tineret „Malaţî“. Tot mâine urcă pe scenă şi ansamblul de dansuri „Elpis“ şi grupul vocal instrumental „Tris Elines“ al Comunităţii elene din Tulcea, formaţia de dansuri „Allegria“ a comunităţii italiene din comuna Greci, grupul vocal „Narenler“ al Uniunii Democrate Tătare din Tulcea, grupul vocal feminin „Kaynanalar“ şi formaţia de dansuri „Tuna“ ale Uniunii Democrate Turce din Tulcea, formaţia „Ramonbend“ şi Taraful  Comunităţii Romilor din Tulcea, dar şi ansamblul folcloric „Daima“ al Comunităţii Aromâne din Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite