Şomerii tulceni, invitaţi la un seminar de informare şi instruire pentru găsirea unui loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de tulceni îşi caută un loc de muncă
Mii de tulceni îşi caută un loc de muncă

Participarea la seminar este gratuită şi este deschisă tuturor persoanelor care se încadrează în grupul ţintă al proiectului: şomerii adulţi de lunga durată, tinerii şomeri, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi persoanele inactive.

Seminarul se desfăşoară în cadrul campaniei publice de informare privind piaţa ocupaţiilor din România şi urmăreşte asigurarea resurselor informaţionale absolut necesare derulării procesului de mobilitate şi tranziţie profesională.
De aici participanţii vor afla mai multe despre piaţa muncii din Româia, legislaţia muncii, soluţii de acces pe piaţa muncii.
Se vor realiza simulări şi exerciţii practice privind modalităţile de derulare a unui proces de recrutare, sub aspectul redactării documentelor dosarului de candidatură şi a susţinerii interviului de angajare.
Seminarul are loc vineri, 29 iunie, de la ora 11.00, la sala de conferinţe a hotelului Delta şi face parte din proiectul „O sintaxă de succes pentru combaterea activă a şomajului“  (beneficiar: Infrotrust Design).

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite