Şoferul care a ucis un localnic din Sarichioi şi a fugit de la locul accidentului a ajuns după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul se afla la volanul acestei maşini
Şoferul se afla la volanul acestei maşini

Judecătoria Babadag a emis astăzi pe numele lui Laurenţiu Fadei (31 de ani) mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Propunerea a fost făcută de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, după ce vineri seara poliţia a decis să îl reţină pentru 24 de ore.

În această după amiază, Laurenţiu a fost luat din arestul IPJ şi dus la Babadag, acolo unde magistraţii au decis ca tânărul să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv. Decizia poate si atacată cu recurs la Tribunalul din Tulcea.
Laurenţiu locuieşte la numai câteva case mai jos de locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Egor, bărbatul de 43 de ani peste care a trecut cu maşina. L-a văzut în ultima clipă pe localnic întins pe jos şi nu a putut să îl evite. Cu toate acestea, el nu a coborât pentru a acorda primul ajutor şi nici nu a chemat ambulanţa. A plecat mai departe spre casă. A fost prins la 22 de ore de la comiterea faptei, iar probele au indicat faptul că nu era beat. Oamenii legii spun, însă, că aceste analize nu sunt relevante după aproape o zi şi o noapte de la accident.
Trupul lui Egor a rămas în stradă de joi seara, de la ora 20.00, până a doua zi dimineaţă, când un vecin şi-a dat seama că este mort. Localnicii spun că este posibil ca şi alţi vecini să fi trecut pe lângă el dar, pentru că era întuneric şi bărbatul era cunsocut cu probleme mintale, s-au gândit că a adomit pe marginea drumului. 


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite