Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Sarichioi era treaz şi are permis. Bărbatul ar putea ajunge azi în arest preventiv!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seara, poliţiştii tulceni l-au depistat pe cel care a provocat un accident mortal la Sarichioi şi a fugit de la locul faptei. Laurenţiu (31 de ani) este un localnic din Sarichioi. Băiatul avea permis de conducere şi nu era beat atunci când l-a călcat cu maşina pe Egor.

În seara zilei de 23 martie 2012, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore a suspectului, urmând ca azi, 24 martie 2012, să fie prezentat Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Amintim că în noaptea de 22 spre 23 martie 2012 lucrătorii Postului de Poliţie Sarichioi au fost sesizaţi ca pe raza comunei Sarichioi pe un drum de pământ a fost gasit decedat un bărbat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat victima în persoana lui A. Egor (43 ani) din localitate, iar elementele de la faţa locului au indicat faptul că persoana a fost victima unui accident rutier.

Poliţia Rutieră a preluat cercetările, organizând şi filtre pe raza judeţului pentru depistarea autovehiculului implicat în accident şi a persoanei care l-a condus.

În urma investigaţiilor efectuate de lucrătorii Serviciului Rutier împreună cu cei ai Postului de Poliţie Sarichioi, în seara zilei de 23 martie 2012, a fost identificat autovehiculul implicat în accident, un autoturism Dacia şi pe conducătorul acestuia Fadei Laurenţiu (31 ani) din  Sarichioi.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite