Sloganuri anti Guvern şi Băsescu în sediul Prefecturii Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul protestatar tulcean s-a manifestat în sediul Prefecturii imediat după şedinţa de dialog social. Liderul sindical Viorel Tinică a afişat un carton imprimat cu sloganurile “Jos Băsescu Jos Guvernul Alegeri anticipate“

Viorel Tinică, lider sindical tulcean al BNS Cartel Alfa a afişat sloganurile respective imdiat după ce a ieşit de la sedinţa de dialog social de la sediul Prefecturii Tulcea, din care s-a retras la solicitarea venită de la conducerea sindicatului de la Bucureşti.
Tinică a afişat hârtia în faţa jurnaliştilor pregătiţi să asculte concluziile şedinţei, pe holul Prefecturii.
„Voi ieşi şi în stradă azi la ora 18, să protestez împotriva politicii distructive a Guvernului şi preşedintelui Băsescu.E o decizie a mea ca simplu cetăţean, nu voi face o acţiune sindicală, sper că oamenii să reacţioneze după cum simt“ a spus Viorel Tinică, posesor de certificat de revoluţionar, dar neindemnizat, după cum a precizat.
„Nu te poţi supăra pe domnul Tinică, el este un caracter simpatic, popular“ a spus prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, când a aflat de la presă de cele întămplate pe holurile instituţiei pe care o conduce.

Prefectul Tulcei: „Sunt de acord cu manifestări, în cadru legal“


Prefectul Gudu a precizat că reprezentanţii sindicatelor din Tulcea au refuzat să participe la şedinţa de dialog social, şedinţă solicitată direct de la Guver pentru toate judeţele.
„A fost domnul Tinică dar a primit un telefon şi s-a retras. Legat de manifestări ştiu că ieri au fost câţiva membrii ai galeriei de fotbal de la Delta în Piaţă dar au stat puţin şi au plecat, iar azi e anunţat alt protest. Sunt de acord cu astfel de manifestări , în cadru legal, sunt deschis la dialog, aştept lumea la Prefectură, prin reprezentanţi“a spus prefectul Gudu.
Până astăzi un singur tulcean, un anume Nicolae Popa, a solicitat printr-o petiţie să i se acorde dreptul de a protesta datorită unor nemulţumiri, în semn de solidaritate cu protetatarii din ţară, însă nici ieri şi nici astăzi acesta nu a fost semnalat în zona centrală a oraşului.
Prima mişcare de protest în stradă ,organizată pe facebook ,este anunţată pentru astăzi la ora 18, în Piaţa Civică a municipiului

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite