Şi-a omorât soţia, apoi s-a dus să bea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Era supărat că femeia consumase alcool. Aurel Popescu din Mihai Bravu a strâns-o de gât pe soţia sa, după care i-a aplicat 36 de lovituri cu palmele şi pumnii peste faţă şi cap. Femeia s-a dezechilibrat, s-a lovit de comodă şi a murit.

Fapta s-a petrecut chiar în prima zi de Crăciun. În urma conflictului femeia şi-a pierdut cunoştinţa. După bătaie Aurel Popescu a plecat în bucătărie, unde a consumat băuturi alcoolice. A revenit, mai târziu, în camera în care o lăsase pe soţia sa, a constatat că aceasta se afla în stare de inconştienţă. Inculpatul a anunţat Serviciul de Urgenţă 112, însă cadrele medicale sosite la faţa locului cu ambulanţa, cu toate că au efectuat manevre de resuscitare a victimei, nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.
„Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore de câtre procuror, iar în cursul zilei de 2 decembrie 2011 a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile, dată de la care cercetările s-au desfăşurat cu inculpatul în stare de arest preventiv. Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de omor calificat este închisoarea de la 15 la 25 ani şi interzicerea unor drepturi“, spune procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Dosarul se judecă la Tribunalul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite