Şeful Poliţiei tulcene se judecă la Constanţa pentru sporul de izolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Vasile Şofan, alături de alţi 40 de colegi ai săi au înregistrat pe rolul Curţii de Apel recursul în dosarul în care oameni legii îşi cer dreptul la sporul de izolare


Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Tulcea în martie 2010, iar în iunie angajaţii IPJ, printre care şi şeful Vasile Şofan,  au primit câştig de cauză. Vasile Şofan a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Ministerul de Interne, dar şi Secţia Regională de Poliţie Transporturi Tulcea pentru a-şi primi sporul de izolare.
„Poliţiştii tulceni au acţionat în instanţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru recalcularea sporului de izolare, de care beneficiază şi angajaţii IJP Tulcea care lucrează în localităţile din perimetrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.  Poliţiştii tulceni solicită drepturi salariale restante din ultimii 3 ani de zile“, “, a declarat  Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Cu toate că instanţa tulceană le-a dat câştig de cauză, aceştia au înregistrat recurs. Explicaţia vine de la liderul sindicatului poliţiştilor, Remus Stoian: „În decizia Tribunalului nu era specificată clar suma alocată pentru fiacre dintre cei care au deschis procesul. Am primit câştig de cauză, dar trebuia să completăm această decizie cu suma concretă aprobată pentru fiecare dintre cei implicaţi în acest dosar. Atât şi nimic mai mult“, spune Remus Stoian.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite