Șeful Ambulanței din Tulcea și-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctor Dumitru Vâlcu
Doctor Dumitru Vâlcu

Doctorul Dumitru Vâlcu spune că a fost sfătuit să facă acest gest. „Acestea sunt regulile jocului, trebuie să le respect“, spune dr. Vâlcu. Demisia a fost depusă în cursul zilei de astăzi

După aproape 15 ani de zile în care a fost director al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu a demisionat astăzi. Decizia nu i-a aparținut în totalitate. Gestul făcut a venit la solicitarea celor situați mai sus în ierarhia administrativă.
„Acestea sunt regulile jocului, trebuie să le respect.  Mai mult decât atât nu vreau să discut“, spune fostul șef al Ambulanței Tulcea.
Domnia sa va rămâne medic în cadrul Ambulanței.
Directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Laura Militaru, a declarat în această dimineață că nu a luat încă o decizie și că noul manager va fi numit în cursul zilei de astăzi. Din câte se pare, cele  mai mari șanse pentru locul lăsat liber la conducerea Ambulanței îl are dr. Nicoleta Zamfir, director medical până acum în cadrul Serviciului. Domnia sa spune, însă, că știe sigur că nu este singura opțiune și nu a primit nimic în scris în acest sens: „Nu mi s-a transmis nimic despre posibilitatea de a fi numită interimar la conducerea Serviciului. În absența managerului eu am semnat anumite acte, m-am ocupat de activitatea curentă. Dar nu sunt singura opțiune. Direcția de Sănătate Publică analizează, probaibil, mai multe variante la ora actuală“, a declarat dr. Zamfir.
Postul lăsat liber de dr. Vâlcu este unul interimar. Concursul urmează să fie organizat în luna ianuarie a anului viitor.
„Conducerea Serviciului de Ambulanță Tulcea era asigurată prin interimat. Doctorul Vâlcu avea postul până în ianuarie. Atunci se va organiza concursul și acela va fi definitoriu“, spune prefectul Vasile Gudu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite