UPDATE Şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Prefectul Gudu: „Am deschis drumul spre Constanţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, a convocat în aceasă după amiază şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Din câte se pare la ora actuală, în urma acestei  şedinţe se va redeschide traficul pe drumul naţional Tulcea – Constanţa.

UPDATE: Ca urmare a ameliorării condiţiilor meteorologice din ultimele ore, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea,  Vasile Gudu, aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că circulaţia pe drumurile naţionale de pe raza judeţului Tulcea a fost reluată pe relaţiile: Tulcea-Galaţi, Tulcea-Constanţa şi Tulcea-Bucureşti. Astăzi, la ora 14.00, sunt blocate: DN 22F Nalbant-Izvoarele-Horia, DJ 222E Casimcea-Sarighiol de Deal-Rahmanu, DJ 222G intersecţia cu DN22A-Dăeni, DJ 223A Ciucurova-Fântâna Mare şi se circulă greu pe DJ 222F porţiunea Dăeni-Ostrov, DJ 222 porţiunea 2 Cantoane-Ceamurlia de Sus, DJ 222B porţiunile Topolog-Vasile Alecsandri şi Ceamurlia de Sus-Stejaru.       
S-a acţionat şi se acţionează cu toate utilajele din dotare, cu prioritate pe porţiunile cu probleme (pe DN cu 19 utilaje şi 30 persoane, iar pe DJ cu 11 utilaje şi 45 persoane).  S-a intervenit cu forţe şi mijloace ale ISU (două autospeciale şi 11 subofiţeri) şi ale IPJ (14 autoturisme şi 28 agenţi).


UPDATE
: În urma şedinţei de la 14.30 se circulă pe toate drumurile din judeţul Tulcea

Bacul spre Galaţi circulă încă de astăzi dimineaţă, spune prefectul Vasile Gudu. Pe drumul spre Bucureşti se circulă la această oră, dar cu dificultate. Se înregistrează probleme în zona Hârşova Saraiu.
„La 14.30 avem şedinţa comitetului pentru situaţii de urgenţă. Am rezolvat problema de la Baia, spre limita de judeţ şi am discutat cu prefectul de Constanţa. sperăm că la şi jumătate să reuşim să dăm drumul la circulaţia pe drumul spre Constanţa“, spune prefectul Gudu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite