Sechestru pe un restaurant de lux din Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre familia Danielei Popa şi afaceristul tulceanu Bogdan Dragomir a ajuns la faza pe instanţe.După dezvăluirile din presă făcute de Dragomir contralovitura a venit prin intermediul unui sechestru instituit pe restaurantul Rolion

Unul dintre cele mai cunoscute restaurant din Tulcea a fost pus sub sechestru de noul proprietar, acesta interzicând accesul în imobil foştilor proprietari chiar dacă aceştia îl foloseau în baza unui contract de comodat
Afaceristul tulcean Bogdan Dragomir, cel care deţinea împreună cu familia restaurantul de la malul Dunării spune că fosta preşedintă a Partidului Conservator, Daniela Popa, s-a răzbunat pentru dezvăluirile făcute în ziarul Adevărul cu privire la o mare sumă de bani pe care tulceanul a împrumutat-o familiei Popa.
„S-a pus sechestru la etaj şi au pus o placardă pe care scrie Partidul Conservator filiala Tulcea. Eu am un contract de comodat în vigoare pentru folosirea restaurantului şi a spaţiilor de pe faleză, e o formă de răzbunare şi sunt şi alte încercări de intimidare pentru că am mers la presă şi în instanţă pentru a-mi recupera banii“ spune Bogdan Dragomir, fost secretar general al PC Tulcea.

Afacere de 1,1 milioane de euro

Povestea a început în decembrie 2009, când Bogdan Dragomir şi Daniela Popa au parafat o afacere. Dragomir i-a vândut şefei de atunci a PC de la acea vreme un restaurant.
 "Dumneaei dorea să-şi deschidă o afacere, a cumpărat imobilul pe numele fiului ei, Daniel Popa", a declarat pentru „Adevărul" Bogdan Dragomir.
Pentru restaurantul Rolion, unul dintre cele mai selecte localuri din Tulcea, situat chiar pe faleza Dunării, Daniela Popa a plătit 1,1 milioane de euro. Tranzacţia a fost finanţată de BRD, printr-un credit ipotecar, luat de fiica sa, Camelia Popa, funcţionar BNR. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Daniel Popa, fiul fostei şefe a PC, deţine toate cele 632 de părţi sociale ale SC Rolion SRL.

image

FOTO: Pe sigiliul pus la uşile de acces în restaurant se poate citi  numele Daniel Popa

Scandal pe bani grei

Bogdan Dragomir susţine că la doar câteva zile după ce i-a vândut Danielei Popa restaurantul Rolion, aceasta l-ar fi rugat să o împrumute cu 700.000 de euro pentru achiziţionarea, la un preţ foarte bun, a trei apartamente în Capitală, pentru ea şi cei doi copii ai săi. Banii ar fi urmat să-i returneze după Sărbătorile de iarnă, prin contractarea unui nou credit bancar. Confrom lui Dragomir, preşedinta PC a insistat să primească banii în mână şi nu într-un cont bancar.
 „Insistenţa de a-i da banii cash ne-a făcut pe mine şi pe familia mea să ne punem nişte semne de întrebare.
După ce au achiziţionat nişte apartamente pentru familia Popa tulcenii au rămas fără bani, în ciuda insistenţelor de a-I recupera, şi s-au adresat instanţei. Reprezentanţii familiei Popa nu au comentat acuzaţiile.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite