„Scorpionul“ şi „Piratul“ l-au linşat pe Cătălin Constantin din Măcin. Vezi aici cum s-a petrecut crima!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii tulceni i-au trimis în judecată pe Marinel Ciocrac („Scorpionul“) şi Marius Marian Ciocrac (zis „Piratul“), cei doi fraţi care în dimineaţa de Paştele Blajinilor l-au omorât pe tânărul Constantin Cătălin (26 de ani) din Măcin.

2 mai 2011, ora 10.30. Cei doi fraţi îl văd pe Cătălin Constantin, care se afla la volanul unui Opel. Îl urmăresc, iar la intersecţia străzilor Traian cu Ştefan cel Mare, din  maşină coboară un martor pentru a schimba nişte bani. În acest timp, Marius Marian Ciocrac se apropie de maşină, scoate de sub tricou un cuţit şi-l loveşte în piept pe tânărul rămas în maşină.  Încă viu, băiatul reuşeşte să pună în mişcare autoturismul, dar criminalul se prinde cu o mână de o bară de pe plafonul autoturismului, fiind dus cu picioarele ridicate în aer circa 100 de metri pe strada Traian. Din urma autoturismului vine fratele inculpatului pe moped.
Maşina se opreşte, iar victima încearcă să iasă pe portiera din dreapta faţă. Marinel Ciocrac îl trage pe Cătălin de haine, îl aruncă în stradă, iar pe trotuar în loveşte cu un cuţit în cavitatea toracică şi abdominală, producându-i lezarea inimii, a plămânului drept, a ficatului şi a rinichilor, loviturile fiind aplicate într-o succesiune rapidă.
În acest timp, martorul care coborâse din maşină aleargă după ei. În schimbul de lovituri de cuţit, şi acesta este tăiat de Marinel Ciocrac.
„Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de omor calificat este închisoarea de la 15 la 20 ani şi interzicerea unor drepturi, iar cea pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe fiind închisoarea de la o lună la 3 luni sau amenda“, spune Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite