GALERIE FOTO Scandalul din Vibe continuă: cumnata unui bodyguard, ameninţată cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară, în jurul orei 20.00, un apel pe numărul unic de urgenţă 112 anunţa că pe strada Cimbrului din municipiul Tulcea o tânără a fost tăiată de un individ necunoscut. Este aceeaşi stradă pe care, la finalul săptămânii trecute, un BMW a fost incendiat. La faţa locului a ajuns şi Poliţia, care a deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat.

Simona Diacencu (21 de ani) are o tăietură superficială la mână. A fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulaţă Tulcea, care a transportat-o pe fată la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean Tulcea. Tânăra este în afara oricărui pericol, dar este foarte speriată.
Fata a povestit cum joi seara a fost atacată în faţa porţii de un individ înarmat cu un cuţit, care îi spunea că familia ei trebuie să îşi retragă plângerile de la poliţie.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Simona este cumnata lui Cristian Diacencu, bodyguard în clubul tulcean Vibe. Amintim faptul că la finalul săptămânii trecute un BMW al familiei Diacencu a fost distrus în totalitate de flăcări. Maşina a fost incendiată intenţionat, au spus pompierii care au ajuns la faţa locului.
Incendiul a venit după ce alte autoturisme ale familiei au fost vandalizate, pe fondul unui scandal petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul tulcean Vibe. Un grup de tineri au atacat clubul cu pietre şi bâte de baseball. Patronul clubului spune că s-ar fi tras şi focuri de armă spre clienţii localului.
Luni după amiază, atunci când au fost chemaţi la audieri, bodyguarzii şi grupul de persoane care au atacat clubul s-au încăierat din nou în faţa sediului Poliţiei.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea a întocmit deja trei dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe  pentru cei implicaţi în scandalul de la Vibe. Faţă de niciunul dintre ei nu s-a luat vreo măsură preventivă până la momentul de faţă.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite