Scandalagiii de la Vibe, în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul IJP Tulcea
Sediul IJP Tulcea

Luni după amiază, aceștia s-au încăierat din nou cu reprezentanții clubului Vibe, de data aceasta în fața sediului Poliției. Patronul clubului, Radu Tudorache, spune că un bodyguard ar fi fost atacat de anumite persoane din grupul de persoane care i-au vandalizat clubul.

Tudorache spune că angajatul clubului a fost atacat cu o piatră și că agresorii ar fi folosit și spray iritant - lacrimogen.
Conform celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Daniela Condrea, într-adevăr, luni după amiază situaţia a devenit tensionată, astfel că persoanele în cauză au fost preluate de polițiști şi conduse în Inspectorat. „Până în momentul de faţă nu a fost emisă ordonanţă de reţinere pe numele vreunuia dintre suspecţii din acest dosar. Colegii mei încă efectuează cercetări. A fost ridicată în vederea efectuării unei expertize şi arma pe care o deţine patronul clubului respectiv, pentru că trebuie să vedem dacă a fost folosită în contextul evenimentelor din weekend“, a mai precizat Condrea.
Amintim faptul că în week-endul trecut, în jurul orei 4.00, un grup de șapte persoane au aruncat cu pietre și au lovit cu niște bâte geamurile clubului, spune Radu Tudorache. Acesta susține că agresorii ar fi tras cu arma spre clienții clubului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite