Scandal pe salariile angajaţilor de la Aeroportul Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii de la aeroport au venit la şedinţa de astăzi a Comisiei de Dialog Social pentru a protesta împotriva tăierilor de salarii operate de conducerea regiei autonome. Reprezentanţii conducerii explică de ce angajaţii „au fost duşi cu zăhărelul“.

Insulte şi scandal pe tema salarizării personalului de la aeroport. 45 de angajaţi sunt „duşi cu zăhărelul“ de la o lună pe alta: „Au acceptat o reducere a salariilor de 20% până la 31 decembrie 2010. Acum li s-a spus că până în martie să mai tolereze situaţia aceasta. Au acceptat oamenii şi asta. Apoi au ajuns la negocierea salariului la nivel de unitate, unde li se pun  în vedere mai multe variante. În mare este vorba despre o reducere de 25% a salariului. Indolenţii aceştia nu ştiu să facă diferenţa între o regie autonomă şi o instituţie finanţată de la bugetul de stat“, a declarat astăzi Viorel Tinică, lier al Blocului Naţional Sindical.
Pe de altă parte, reprezentanţii conducerii instituţiei au explicat clar despre ce este vorba: bugetul alocat de la Consiliul Judeţean nu le ajunge pentru a asigura toate cheltuielile, iar veniturile proprii prognozate nu sunt îndestulătoare pentru a menţine salariile la acelaşi nivel cu anii anteriori.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite