GALERIE FOTO Scandal pe marginea taxei pentru pescari în Consiliul Judeţean Tulcea. Vezi aici cât au de plătit pescarii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activități tradiționale
Activități tradiționale

După vot, pescarii din deltă au strigat: „Să vă fie ruşine!“, celor care  îi obligă să plătească o taxă de 1.250 de lei pe an pentru accesul la resursa piscicolă în delta Dunării. Ei vor trebui să plătească 500 de lei acum, la eliberarea autorizaţiei, şi restul de 750 de lei la data de 30 noiembrie.

După certuri şi acuzaţii care au durat aproape trei ore, consilierii judeţeni au aprobat, cu o majoritate de 14 democrat – liberali (cu un vot în plus faţă de cei 13 consilieri din opoziţie), o taxă de pescuit de 1.250 de lei pe an. Propunerea opoziţiei era de 500 de lei pe an pentru fiecare pescar.
„Să vă fie ruşine!“, au strigat pescarii la finalul şedinţei, atunci când au aflat că vor avea de plătit această sumă către Consiliul Judeţean.
„Eu pescuiesc din octombrie, la năvod, şi acum nu câştig nimic. De unde să scot eu acum 500 de lei să vă dau vouă când eu nu am cu ce să îmi trimit copiii la şcoală?“, spune un alt pescar aflat în sala de şedinţe.
Click pe poze pentru toate fotogaleria!



Activități tradiționale
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite