La Iazurile: Un tânăr înjunghiat, unul împuşcat în picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius a dat declaraţii (captură foto)
Marius a dat declaraţii (captură foto)

Pe 15 august: mai mulţi tineri din localitatea tulceană Iazurile s-au încăierat în sat. Doi dintre aceştia au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe Tulcea, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Miercuri seara, Poliția Tulcea a fost sesizată prin Apelul de Ugență 112 despre faptul ca în Iazurile, Valea Nucarilor, în urma unui conflict între mai multe persoane, două dintre persoane au fost rănite.
Din primele verificari a rezultat că victimele (doi bărbaţi, unul de 34 ani si celalat de 37 ani, ambii din Iazurile), au fost răniți: unul cu un proiectil de armă de vânătoare, celălat prezenta o rană de cuțit.
„Agresorii, D. Marius (31 ani) și P. Daniel (24 ani) ambii din localitatea Milcovul,  Vrancea au părăsit repede locul faptei, fiind depistați de polițiști și conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor“, a precizat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Din primele cercetări a reieșit că D. Marius a lovit una din victime cu patul puștii de vânătoare, moment în care arma s-a descărcat, fiind rănit cu un proiectil (alice) celălat bărbat agresat. Tot D. Marius a folosit un cuțit cu care au fost rănite victimele.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, deținere și uz ilegal de armă letală, vătămare corporala și violare de domiciliu“, a mai adăugat Daniela Condrea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite