Scandal în comunitatea ruşilor lipoveni: Localnici din Jurilovca, împotriva deputatului Miron Ignat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Ignat (sursa foto: ziaruldetulcea.ro)
Miron Ignat (sursa foto: ziaruldetulcea.ro)

Nemulţumirile au răbufnit recent la Jurilovca, acolo unde Miron Ignat a încercat să îşi facă lobby în vederea apropiatelor alegeri ce vor avea loc cu prilejul Conferinţei Naţionale (organizată la finalul acestei săptămâni la Eforie Nord), notează astăzi ziaruldetulcea.ro.

Preşedintele Comunităţii Ruşilor Lipoveni din Jurilovca, Malâhin Policarp, a declarat ca deputatul l-a pus să organizeze o adunare generală (nestatutară, spun localnicii) pentru a schimba preşedintele de la Jurilovca care a devenit incomod pentru Miron Ignat. Încercarea a eşuat, dar Malâhin a rămas consilier local din partea Comunitătii, fără să fie membru al acesteia.
Pentru a rezolva problemele cu răzvrătiţii, de la centru au fost trimişi la Jurilovca pe data de 10 august Silviu Feodor şi Luchian Platon, oamenii de încredere ai preşedintelui Ignat. Aceştia au organizat o adunare generală de alegeri clandestină ce a avut loc într-un magazin de vânzare a peştelui, mai spun cei de la ziaruldetulcea.ro.
Martorii povestesc cum cele câteva persoane ce au ajuns pe la magazin au semnat adeziuni şi au votat printre lăzile cu peşte sărat, totul pentru ca persoanele desemnate de Comunitate ca delegaţila conferinţa Naţională să fie simpatizanţi ai preşedintelui Ignat.
Citeşte mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite