Scandal în Babadag: Un bărbat şi-a înjunghiat fratele în spate. Iată ce a păţit mama celor doi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi-a înjunghiat fratele mai mic (arhivă)
Şi-a înjunghiat fratele mai mic (arhivă)

Jandarmii din cadrul Plutonului Babadag au fost chemaţi de concubina agresorului, un bărbat de 35 de ani din Babadag. Femeia a apelat la forţele de ordine pentru a-i linişti pe cei doi fraţi care începuseră să se certe şi care trecuseră la ameninţări.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns echipajele de  jandarmerie – poliţie, care au constatat că victima, un bărbat de 31 de ani, avea pe spate mai multe plăgi produse prin tăiere, cu un cuţit.
Mama celor doi încercase să aplaneze conflictul, dar s-a ales şi ea cu o plagă tăiată la nivelul mâinii.
Agresorul: fratele băiatului înjunghiat în spinare. Acesta fugise de acasă înainte ca oamenii legii să ajungă la faţa locului. L-au prins pe strada Dragoş Vodă din Babadag şi l-au dus la sediul Poliţiei.
„I-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cu posibilitatea schimbării încadrării juridice în funcţie de starea de sănătate a părţilor vătămate. Actele procedurale întocmite au fost predate echipei operative din cadrul Poliţiei Oraş Babadag pentru continuarea cercetărilor“, spune Marian Ciubotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite