Primul meci al FC Delta cu Mulţescu antrenor: Scandal uriaş la partida cu CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Delta Tulcea, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei câştigate la Iaşi, cu CSMS, scor 1-0, că tehnicianul grupării ieşene, Ionuţ Popa, l-a ameninţat pe tunelul spre vestiare, la pauză, că îi dă un cap în gură.

"Ionuţ Popa şi-a pierdut complet capul astăzi. Pe tunelul spre vestiare, la pauză, s-a luat de jucători mei şi de conducerea clubului. Mie mi-a spus că îmi dă un cap în gură. Nu este posibil aşa ceva. Ei au vorbit toată săptămâna de arbitraj, dar au avut un penalty inventat, iar eliminarea jucătorului nostru a fost dată în compensaţie", a spus Gheorghe Mulţescu.

Confruntări între suporteri la meciul CSMS Iaşi- DeltaTulcea UPDATE

De partea cealaltă, Popa a criticat dur arbitrajul, dar şi pe antrenorul Gheorghe Mulţescu: "El cred că are pierderi temporare de memorie! La pauză, toţi jucătorii lor l-au înjurat, pe tunelul ce duce la vestiare, pe arbitru. Atunci am intervenit şi i-am cerut arbitrului să ia măsuri. Noi dacă facem aşa ceva în deplasare, ne luăm nişte pumni în gură de ne iau dracu'! Despre arbitraj ce poţi să mai spui când ai un penaltI ce se vede şi de lună şi el nu-l dă. Pe PetrovicI l-a eliminat aiurea. Să vadă şi domnul Crăciunescu caseta meciului nostru şi să vedem ce mai zice. Până acum, Tulcea a câştigat în deplasare fie din penalty, fie după eliminarea unui jucător de la echipa adversă".

Formaţia Delta Tulcea a câştigat cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputată sâmbătă, în deplasare, cu CSMS Iaşi, în etapa a XVII-a a a Seriei I a ligii secunde.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite