Sărbătoarea Rusaliilor la Niculiţel. Zeci de jandarmi vor asigura ordinea publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de jandarmi vor asigura ordinea publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor şi de cinstire a Sfinţilor Mucenici de la Niculiţel.

În perioada 3 - 4 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor la Mănăstirea „Cocoş” şi de cinstire a Sfinţilor Mucenici „Zotic”, „Atal”,  „Camasie”  şi „Filip” de la Niculiţel.
Pe toată perioada manifestărilor religioase, jandarmii vor fi organizaţi în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, echipe operative de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi cordoane  de ordine la raclele  Sfintelor Moaşte.
Având în vedere că la aceste manifestări participă foarte mulţi pelerini,  în scopul prevenirii incidentelor nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să asigure autoturismele parcate în zonele autorizate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi  nu în ultimul rând să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale comise în locurile publice, prevenirea evenimentelor nedorite, descurajarea infractorilor şi soluţionarea in mod operativ a  sesizărilor. Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite