Şapte tulceni pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Află mai multe informaţii despre fiecare dintre ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul Adevărul îţi prezintă astăzi cei şapte candidaţi pentru funcţia de şef al administraţiei judeţene. Pe data de 10 iunie, tulcenii vor decide care dintre cei şapte merită să conducă patru ani destinele judeţului Tulcea.

Victor Tarhon (54 de ani) PDL   Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Tulcea (vicepreşedinte al PDL).
Arhitect, a absolvit Institutul de arhitectură  ,,Ion Mincu“ Bucureşti – promoţia 1984. A fost director al Alliantz Ţiriac Asigurări, iar în administraţie a ocupat mai multe funcţii, printre care şi cea de subprefect de Tulcea şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea. Este căsătorit şi nu are copii.

Horia Teodorescu (54 de ani) USL
Actualul preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Tulcea.
S-a născut în comuna Murgeşti, judeţul Buzău. Inginer, a absolvit Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare Bucureşti, secţia ingineri. A fost consilier judeţean, iar din 2008 este deputat din partea PSD. Are funcţii politice din 1998, când a devenit vicepreşedinte al PSDR Tulcea. Din 1998 până în 2008 a fost administrator al firmei Condor.
Este căsătorit şi are doi copii gemeni (Francesa şi David) de 2 ani.

Stelian Găvruş (54 de ani) PP-DD

De meserie tehnician, a fost manager la mai multe societăţi în ultimii 20 de ani. În mandatul 2004-2008 a fost, pe rând, consilier în Parlamentul României şi consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea Gheorghe Bunduc.
A fost vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PRM,  apoi pentru o scurtă perioadă a fost vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PC, după catre a intrat în PP-DD, unde a fost numit de la centru preşedinte interimar. Din aprilie a fost ales prim vicepreşedinte al PP-DD. Este căsătorit şi are o fiică de 29 de ani.

Tudorel Hogea (45 de ani) PRM
Născut la Măcin, Tudorel Hogea a absolvit în anul 1994 facultate de Zootehnie de la Cluj. Nu a activat foarte mult în administraţia publică, fiind doar consilier personal al preşedintelui CJ Tulcea pe mandatul 2004-2008 (Gheorghe Bunduc).
A intrat în politică în 1997, când s-a înscris în PRM. A fost preşedinte al Organizaţiei PRM Jijila, iar din 2010 este preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PRM Tulcea.
Este căsătorit şi are doi copii: o fată studentă în anul I la Drept (Cluj) şi un băiat în clasa a VIII-a.

Valentin Spiru (54 de ani) PP – Legea Cojocaru
A terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti şi un masterat pe managementul afacerilor şi industrie ospitalieră. A intrat în politică în 1996, în PNL. A fost membru fondator al PLD, iar apoi preşedinte executiv al PC.
Nu a avut funcţii în administraţia publică. La momentul de faţă este manager general al unei firme cu activitate în domeniul energiei (parcuri eoliene, energie regenerabilă). Este căsătorit şi are doi băieţi.

Ioan Lazia (58 de ani): PNG-CD
Născut în Sâmbăta Nouă, Topolog, Ioan Lazia este absolvent al facultăţii de Planificare şi Cibernetică Economică (promoţia 1988). Acum este student în anul trei la Drept.
A fost deputat în perioada 1990 – 2000, iar în perioada 2001 – 2003 a fost membru al CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurărilor).
A intrat în 1990 în politică (FSN), apoi a trecut la PDSR, APR, iar din 1998 a intrat în PNL (în 2000 a candidat la primăria municipiului din partea PNL). Pe 30 aprilie 2012 a intrat în PNG.
Este căsătorit, are doi băieţi gemeni absolvenţi de ASE, o fiică şi trei nepoţi (două fete şi un băiat).

Georgel Vasile (62 de ani) PNŢCD
Născut în comuna  Ostrov, judeţul Constanţa, Georgel Vasile a ajuns în Tulcea la vârsta de 7 ani. A absolvit Institutul Agronomic Ion Ionescu de la Brad Iaşi. Din 1977 lucrează în agricultură: a fost şef de fermă, director tehnic, director general. A intrat în politică în 1991, dar nu a avut funcţii politice până acum doi ani, când a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD. Nu a mai candidat niciodată pentru o funcţie publică.
Este căsătorit şi are doi băieţi.



image
Horia Teodorescu
image
image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite