Sâmbătă: Angajaţii serviciilor ministeriale verifică secţiile de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Prefectura a finalizat procesul de distribuire către primari  şi preşedinţii birourilor electorale  ale secţiilor de votare  a buletinelor de vot, a timbrelor autocolante, a ştampilelor de control ale secţiilor de votare, a ştampilelor cu menţiunea „VOTAT“ şi a celorlalte materiale necesare procesului electoral .

Instituţia Prefectului, cu ocazia controalelor de fond întreprinse la nivelul Unităţilor Administrativ Teritoriale,  a verificat, prin sondaj, inventarul privind amenajarea şi dotarea secţiilor de votare.
În cursul zilei de mâine Instituţia Prefectului, cu sprijinul tuturor serviciilor deconcentrate, vor efectua verificări ale inventarului la toate secţiile de votare de pe raza judeţului Tulcea în ceea ce priveşte dotarea cu cabine şi urne de vot.
Biroul Electoral al Circumscripţiei 38 Tulcea a fost dotat cu un grup electrogen, pentru care au fost efectuate probe în data de 1 iunie, urmând ca acesta să intre în funcţiune conform solicitării Direcţiei Judeţene de Statistică. Nu există posibilitatea de a asigura grupuri electrogene şi pentru celelalte circumscripţii electorale. 
Dacă la centrele de examinare pentru bacalaureat care corespund cu secţiile de votare  vor interveni  situaţii neprevăzute, acestea vor fi soluţionate în mod operativ.  Având în vedere situaţia specifică judeţului Tulcea privind numărul redus de alegători, nu se întrevăd  blocaje  în procesul de votare.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite