STOP VOT! Tulcenii şi-au votat profesorii preferaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a fost ultima zi în care tulcenii au putut să îşi exprime opinia prin vot în cadrul campaniei demarate de cotidiantul Adevărul. Începând de săptămâna viitoare, în fiecare zi de luni şi miercuri veţi putea citi în paginile ziarului Adevărul poveştile de viaţă ale celor cinci finalişti.

După votare, pe primul loc în preferințele tulcenilor se situează Daniela Badîrcea, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil“. 20,14% dintre cei care au votat au spus că Daniela Badîrcea merită să fie pe primul loc în cadrul acestei campanii.
Pe locul al doilea s-a situat Marcelina Popa, de la Colegiul „Spiru Haret“, cu 13,27% din voturi, pe locul al treilea Argentina Gherasim de la școala 5 (11,26% din voturi), pe locul patru Petru Şolcă, profesor de engelză la Liceul Pedagogic (cu 9,83% din voturi), pe locul cinci Anamaria Galbur, professor de română la Liceul Pedagogic, cu 9% din voturi, pe locul şase Daniela Bâlea (profesor de specialitate şi director ajunct la Colegiul Economic „Delta Dunării“), cu 8,89%, pe locul şapte Mihaela Lungu (profesor de economie la Colegiul Economic „Delta Dunării“) cu 6,64%, pe locul opt - Cezarina Mareş (profesor de fizică la Şcoala „Constantin Găvenea“) cu 6,28%, iar pe locul pe al nouălea Mariea Popa (profesor de matematică, şcoala Ceatalchioi) cu 4,5%.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite