ŞANSĂ Copiii cu dizabilităţi sau cei care provin din familii sărace pot merge gratuit în tabăra din Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabăra Sulina
Tabăra Sulina

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea organizează, în perioada 4 – 9 septembrie 2012, tabăra adresată persoanelor cu dizabilități. Copiii vor merge în Centrul de Agrement Sulina, costurile pentru cazarea şi masa acestora fiind suportate integral de la bugetul de stat.

Vor beneficia de această tabără 13  „preşcolari, elevi şi studenţi cu handicap, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesioniști“.
În acceași perioadă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea organizează tabăra cu caracter social pentru a veni în întâmpinarea copiilor şi  tinerilor cu  dificultăţi financiare.
În această tabără pot merge „copiii şi tinerii proveniţi din familii al căror venit lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie, beneficiarii de burse sociale, orfanii care nu sunt încredinţaţi spre creştere şi educare prin hotărâre judecătorească, precum şi cei proveniţi din formele instituţionalizate de ocrotire “. Tabăra cu caracter social se adresează elevilor din învățământul de stat.
Iată câte locuri sunt:  pentru cei din mediul rural sunt 10 locuri + 1 (10 elevi + 1 însoțitor), iar pentru cei din mediul urban: 30 locuri + 3 pentru reședința de județ, respectiv 20 + 2 pentru orașele care nu sunt reședință de județ.
Cererile se depun la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea, strada Concordiei, nr. 10 până la data de 27 august 2012.
Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de tel. 0240/ 515.429 - Serviciul Tabere din cadrul DJST Tulcea sau vizitați site-ul djsttulcea.

Primii 180 de tineri au ajuns în tabăra din Sulina

Tabăra Sulina, rezervată pentru tot sezonul!

Peste 2.000 de copii au ajuns anul trecut în tabăra din Sulina



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite