S-a răsturnat cu maşina. Şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat vineri seara, în localitatea tulceană I.C. Brătianu din judeţul Tulcea. Din câte se pare, şoferul unui BMW ar fi pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu autoturismul, după care a r fi părăsit locul accidentului.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Măcin împreună cu cei ai Postului de Poliție I.C. Brătianu au fost sesizați în legătură cu faptul că între I.C. Brătianu și Garvăn  pe marginea drumului este răsturnat un autoturism marca BMW. La fața locului nu a fost identificată nicio persoană, iar din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat că auto a fost condus de Antohie Ionel (24 ani) din Măcin care, în timp ce conducea în Garvăn, a pierdut controlul volanului răsturnându-se în afara părții carosabile. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului.
„Din verificări, a rezultat că A. Ionel nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducere sub influenșa alcoolului (celui în cauză fiindu-i recoltate probe biologice)“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite