S-a format lotul pompierilor tulceni care pleacă la faza zonală a concursurilor serviciilor profesioniste de situaţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursurile au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute
Concursurile au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc faza pe unitate a acestui concurs. La această etapă s-au întrecut echipajele de la  toate subunităţile ISU „Delta“ : Detașamentul de Pompieri Tulcea,  Staţia  de Pompieri Nave, Secţia de Pompieri Macin si Staţia de Pompieri Babadag.

La „scara fereastră“ pe primul loc s-a clasat George Mirică, pe locul al doilea Maj. Daniel Ciubotă, iar pe locul al treilea Marian Iurov. Clasamentul pe echipe arată astfel: Locul I - Detașamentul de Pompieri Tulcea, Locul II - Staţia  de Pompieri Nave, Locul III - Staţia de Pompieri Babadag.
La „pista cu obstacole“ (100 de metri) pe locul I s-a clasat George Mirică, pe locul al doilea Paul Cecenco, iar pe locul al treilea Iulian Marin.
Clasamentul pe echipe arată astfel: Locul I - Detașamentul de Pompieri Tulcea, Locul II - Staţia  de Pompieri Nave,  Locul III - Staţia de Pompieri Babadag.
La „ştafetă“, locul întâi a fost ocupat de Detașamentul de Pompieri Tulcea, Locul II - Staţia  de Pompieri Nave,  Locul III - Staţia de Pompieri Babadag.
La „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă“, pe locul întâi s-a clasat Detaşamentul Tulcea, pe locul al doilea – Staţia Nave, iar pe locul al treilea Staţia Măcin.
În urma desfăşurării concursului clasamentul general pe echipe se prezintă astfel:
Locul I - Detașamentul de Pompieri Tulcea ;
Locul II - Staţia  de Pompieri Nave ;
Locul III - Staţia de Pompieri Babadag
Locul IV - Secţia de Pompieri Măcin.
„Campionii probelor individuale vor constitui lotul reprezentativ al inspectoratului pentru faza zonală, care se va desfășura în luna iulie în  municipiul Slobozia“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite