România văzută prin ochi de copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România prin ochi de copil
România prin ochi de copil

Centrul Social de Urgenţa „Phoenix“ şi Centrul Educational al Organizaţiei Salvaţi Copiii  din cadrul proiectului „Centre de Orientare şi Resurse pentru Educaţie Incluzivă - Servicii educaţionale complexe pentru prevenirea şi corectarea abandonului şcolar“ proiect cofinanţat de Fondul Social European şi-au dat mâna pentru a arăta cum este văzută România prin ochi de copil.

Ieri, Copiii Centrului Educaţional au prezentat un mic program artistic dedicat Zilei Naţionale a României, pentru beneficiarii Centrului Phoenix.
Copiii au realizat lucrări cu temele: „România din flori tricolore“; „Costum naţional“ pe care le-au lăsat ca amintire Centrului Phoenix. Pentru ca şi copiii să simtă bucuria de a fi român le-a fost pictat pe fată tricolorul iar apoi au participat la o şedinţă foto.
„Consider că acţiunea a fost o reuşită prin faptul că am reuşit să insuflăm atât copiilor cât şi adulţilor mândria de a fi român, iar prin ochi de copil am văzut cu toţii o Românie mai bună“, spune coordonatorul Centrului Educaţional Tulcea, DanielaStoica .





Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite