România, campioană europeană pe un teren modernizat ilegal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupola terenului a nemulţumit autorităţile locale
Cupola terenului a nemulţumit autorităţile locale

Echipa masculină de minifotbal a câştigat competiţia internaţională desfăşurată la finele săptămânii trecute la Tulcea. Autorităţile locale acuză faptul că terenul pe care s-a desfăşurat competiţia a fost modernizat ilegal

România a devenit campioană europeană la minifotbal la Tulcea după o finală senzaţională împotriva Cehiei. Cehii au condus până spre finalul meciuli cu scorul de 3-1, însă ai noştri au revenit senzaţional şi au egalat. La loviturile de departajare portarul României, Cristinel Popa, a reuşit să apere două  lovituri iar românii au devenit campioni europeni.

Probleme organizatorice minore

Dincolo de euforia succesului au fost şi aspecte care nu s-au pliat pe bucuria performanţei obţinute, după ce autorităţile locale, mai exact Primaria Tulcea, a anunţat că lucrările de modernizare efectuate la complexul în care s-a desfăşurat competiţia arn fi fost ilegale, datorită lipsei certificatului de urbanism.Organizatorii, vizibil ocupaţi cu promovarea imaginii României şi ulterior cu sărbătorirea titlului obţinut, au refuzat să comenteze acest aspect, însă neoficial au existat reproşuri la adresa cârcotaşilor.
„Dacă nici în aceste momente deosebite nu putem, scăpa de obiceiul românesc de a ne săpa groapa unul altuia, ce să mai spunem, fiecare cu scopul său în viaţă, noi aducem glorie ţării, alţii scurmă după mizerii“ au spus neoficial organizatorii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite