Rezultate la titularizare 2011 în Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele examenului de titularizare care a avut loc loc pe 13 iulie vor fi afișate astăzi la centrul de examinare de la Școala Alexandru Ciucurencu. Profesorii nemulțumiți vor putea depune contestație până mâine la ora 17.00.

În Tulcea, centrul de concurs este la școala Alexandru Ciucurencu. Nu mai puțin de 260 de profesori s-au prezentat la examen, pentru ocuparea celor 81 de posturi.


Urmăreşte AICI rezultatele examenului de titularizare în județul Tulcea!

Rămâi pe tulcea.adevarul.ro pentru a vedea primele rezultatele la examenul de titularizare din acest an!

Din cei 261 de candidați înscriși, doar 190 s-au prezentat la examen, câțiva dinre aceștia părăsind examenul. Conducerea Inspectoratului Școlar spune că afișarea rezultatelor va întârzia funcție de venirea rezultatelor de la cele 10 centre de corectare din țară. Interes scăzut pentru titularizare la Tulcea.

Pentru repartizarea la nivel național pe posturile didactice rămase vacante titularizabile după prima etapă, cei interesați pot depune opțiuni la centrele de concurs în care s-au înscris, în perioada 27-28 iulie. La 29 iulie va avea loc repartizarea computerizată la nivel național, pe baza opțiunilor depuse de candidați.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite