Retrospectivă neagră a coşmarului alb de la Tulcea: Două persoane au murit aşteptând ambulanţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de unităţi şcolare şi-au închis porţile, zeci de localităţi au rămas fără curent electric, drumurile judeţene şi naţionale au fost închise, magazinele au rămas fără provizii. În plus, două persoane şi-au pierdut viaţa pentru că maşinile ambulanţei nu au putut ajunge la ele.

Drumuri acoperite de zăpadă, suluri de zăpadă de aprope un metru, circulaţie blocată în tot judeţul, 59 de localităţi rămase în beznă, 42 de şcoli închise.
În noaptea de 26 spre 27 ianuarie prefectul Vasile Gudu a închis absolut toate drumurile (naţionale, judeţene şi comunale) de pe raza judeţului.
Într-o singură seară (26 ianuarie), la interval de două ore, două bărbaţi din judeţ au murit aşteptând ambulanţa. Este vorba despre un pacient de 70 de ani din Hamcearca, diabetic, aflat în stare critică. Pompierii militari şi o autofreză au însoşit ambulanţa pe tot drumul, dar nu au reuşit să ajungă la timp. Două ore mai târziu,  un bărbat de 58 de ani din Stejaru, cu plagă înjunghiată, a murit înainte să ajungă ambulanţa la el.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite