Record de viteză la Tulcea: 400 de metri în 9 secunde! (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în prima cursă legală organizată în acest an la Tulcea s-au stabilit două recorduri naționale: atât pentru mașinile pe benzină, cât și pentru cele Deisel. Cel mai bun timp scos în România pentru cursele de 402 metri (liniuțe) i-a aparținut grecului Theodor  Perimenis (32 de ani) de la Exelixis  Motorsport. Tânărul a doborât recordul naționat cu 9,7 secunde, iar apoi și-a doborât propriu record și a scos 9

Theo nu a apucat, însă, să participe la întreaga competiție, pentru că după ce a scos 9,3 secunde a avut problemne la cutia de viteze și a fost nevoit să părăsească acest concurs. „Pentru că nu a participat la finale nu a luat niciun  premiu. Dar rămâne consemnat, însă, faptul că a doborât recordul național, iar la momentul acesta putem să ne mândrim că la cursele organizate la Tulcea s-a doborât, din nou, un record național“, spune Ionuț Olteanu, unul dintre organizatorii competiției.



Theo a ajuns pe pista de la Tulcea cu un Nissan Pulsar 2 litri Turbo, tracțiune 4x4 și putere de 850 de cai. La un timp record de 9,3, acesta a ieșit la finish cu o viteză mai mare de 250 de kilometri la oră.



Tot ieri la Tulcea a fost stabilit și noul record național la Diesel (402 metri). Robert Răduță (24 de ani) din București, la volanul unei Audi A5 a reușit să ajungă la finish în numai 12,7 secunde.
Zeci de mașini puternice
În competiție au intrat aproximativ 90 de mașini tunate. Cei peste 2.000 de spectactori care au participat la eveniment au putut admira exemplare extrem de puternice: Nissan Skyline, Porche, BMW (vestitul Gollum Mobil de aproximativ 1.000 de cai putere). Atracția zilei au fost atât Gollum Mobilul (care nu a scos, însă, mai jos de 10,4 secunde), cât și Nissanul Pulsar al grecului Perimenis.
La secțiunea STREET au ajuns pe primele locuri un Audi, un BMW, un VW Golf, un Seat Leon, un Mitsubishi, dar și o Dacia Solenza. La categoria PROFI au luat primele locuri două BMW-uri, o Skoda și un Renault Clio.

VIDEO Spectacol inedit pe două roţi ieri la aeroportul din Tulcea!


Surprize din partea organizatorilor

GALERIE FOTO S-a dat startul curselor pe aeroportul din Tulcea (VIDEO)

Bărbații prezenți ieri la curse le-au putut admira pe Mirela și Natașa, cele două fete îmbrăcate sumar care au spălat cu insistență mașina grecului Theo, moment care a captat întreaga atenție a celor de pe aeroport.

Vezi aici înregistrarea cursei de 400 de metri în 9 secunde!

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite