Reclamaţie: S-au trezit cu zeci de amenzi pentru lipsa rovinietei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenzi pentru taxa pe drumul naţional
Amenzi pentru taxa pe drumul naţional

Senatorul tulcean Trifon Belacurencu a discutat astăzi, într-o conferinţă de presă, despre o propunere legislativă pe care a avut-o de curând: modificarea termenului în care sunt transmise amenzile pentru rovinietă. Iată de ce a decis senatorul tulcean că ar fi o modificare benefică a legii:

La cabinetul său parlamentar a întâlnit câteva persoane care acuzau faptul că s-au trezit cu zeci de amenzi pentru lipsa rovinietei. „Una dintre persoanele în cauză a fost surprinsă în ianuarie fără această rovinietă, iar amenda i-a ajuns acasă în septembrie, de exemplu. Între timp, el a mai fost surprins încă de 30 de ori fără rovinietă, iar dacă i se aducea la cunoştinţă faptul că a greşit imediat după ce a fost depistat în trafic, atunci ar fi luat măsurile necesare“, spune senatorul Belacurencu.
Astfel, domnia sa propune ca procesele verbale de constare şi amenzile ce decurg din încălcarea prevederilor legale privind achiziţionarea unei roviniete pentru drumurile naţionale să fie întocmite în termen de 3 zile şi transmise în termen de 15 zile contravenientului.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite