Recensământ 2011: Ce faci dacă nu ai fost încă numărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recensământul se finalizează pe 31 octombrie 2011
Recensământul se finalizează pe 31 octombrie 2011

În județul Tulcea există câteva localități în care procentul de realizare a recensământului este mai mic de 80%. Nici în municipiu situația nu stă mai bine. Prefectul județului Tulcea, Vasile Gudu, spune că se vor aplica amenzi pentru cei care au refuzat să fie recenzați.

Astăzi este teoretic ultima zi a recensământului. Tulcenii care nu au fost încă numărați nu ar trebui să intre în panică, pentru că există soluții și pentru ei. „Amenzile se vor aplica în cazul oamenilor care au refuzat categoric să primească recensământul. În rest, tulcenii trebuie să stea liniștiți pentru că există soluții de recenzare și astăzi. Ei se pot duce la sediul primăriei de care aparțin pentru a răspunde la întrebările din chestionare“, spune Vasile Gudu, prefectul județului Tulcea.
Neculai Nichita, șeful INS Tulcea, spune că tulcenii care din varii motive nu au reușit încă să se întâlnească cu un recenzor sunt așteptați fie la sediul Direcției de Administrație Publică Locală din cadrul Primăriei Tulcea, fie la sediul Institutului de Statistică (din Piața Nouă, în stația de autobuz, etajul al doilea). „Noi finalizăm în această noapte recensământul. Dar asta nu înseamnă că am tras linie. În următoarele zile recenzorii șefi și coordonatorii vor verifica toate chestionarele și, dacă este cazul, se va reveni și pe teren“.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite