Reacţie pe Facebook: „Să aruncăm la gunoi cel puţin un dispozitiv Nokia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulceanul Cristian Grigoraşi, un fost angajat al companiei finlandeze rămas fără loc de muncă precum cei de la Jucu, a iniţiat o campanie inedită împotriva acesteia

Tulceanul Cristian Grigoraşi a simţit pe pielea lui încă de acum un an deciziile managementului celor de la Nokia.
„Poate sunt subiectiv dar ca şi fost director de reprezentanţă Nokia mă simt lezat a doua oară. Prima oară când au fost închise magazinele Nokia şi acum a doua oară când Nokia dovedeşte încă o dată neseriozitate. Sunt conştient că Nokia este în declin dar nu din  cauza noastră ci din cauza managmentului defectuos, managment care ne afectează şi ne jigneşte şi mă consider îndreptăţit să reacţionez“ spune tulceanul de 35 de ani, ce locuieşte la Braşov.

image

Foto: Cristian Grigoraşi

„Ne-au dat afară înainte de Crăciun“

 „Anul trecut chiar înainte de Crăciun am fost anunţat că se închide reprezentanţa din Braşov, am rămas cu soţia fără serviciu, în chirie, cu un copil de patru ani.
S-au purtat cu noi ca şi cu ultimi necalificaţi şi acum au să ne mai remunereze cu aproximativ 30 milioane lei vechi şi eu şi soţia lucram la ei, deci sunt consternat de ceea ce se va întâmpla cu cei care lucrează la Jucu“ spune Cristian Grigoraşi.
Ca reacţie la toate aceste evenimente, tulceanul a simţit că trebuie să ia atitudine, iniţiind o campanie pe Facebook.
„Din câte ştiu în Finlanda anual este un concurs,  Nokia invită finlandezii să arunce cât mai departe cu telefonul vechi şi cine aruncă cel mai tare primeşte un model nou. În România vreau să aruncăm un dispozitiv Nokia, telefon sau accesoriu, fără să ascultăm de Nokia, ci de raţiune.
Nu mai suntem în vremea sclavagismului, e clar că românii trebuie să aibă şi ei demnitatea lor“.
Deja mai multe persoane au anunţat că vor participa la această acţiune de protest pe data de 21 noiembrie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite