Raluca Pârvu iubeşte muzica, poezia şi teatrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Pârvu, o vedetă în devenire
Raluca Pârvu, o vedetă în devenire

Îi place să fie în centrul atenţiei, iubeşte scena şi publicul. Raluca este actriţă, poetă şi cânăreaţă.De mică iubeşte scena şi lumina reflectoarelor.

Ralucăi Pârvu îi place să fie în atenţia publică şi mai ales să se pună în valoare prin talentele sale.
Actriţă din clasa a II-a: mama vitregă
La cei 11 ani, Raluca se poate considera o mică artistă. Are multe talente, care mai de care mai valoros, însă prima dragoste a fost teatrul. Raluca îşi aminteşte că în clasa a doua a jucat în prima sa piesă de teatru. A fost un concurs judeţean şi a luat premiul întâi. De atunci face teatru. A jucat într-o mulţime de piese şi în general roluri negative, care i se potrivesc mănuşă, spune Raluca.
„Am participat la festivalul Ion Creangă unde am luat locul întâi. Am jucat rolul mamei vitrege şi rele. Profesorii mei de la actorie, de la Pygmalion, mi-au spus că acestea sunt rolurile care mi se potrivesc“, ne spune Raluca.
Actriţă de film
Pentru că s-a dovedit că are talent şi îi place să joace, Raluca s-a înscris la cursurile de actorie ale fundaţiei Pygmalion. Asta s-a întâmplat după  ce un an de zile a urmat cursurile de la Şcoala Populară de Artă. Unele voci nu au încurajat-o, dar ambiţioasă, Raluca a continuat cursurile timp de un an de zile. A jucat şi în două filme, într-unul deţinând rolul principal, iar Stela Popescu a răsplătit-o cu o diplomă de absolvire şi felicitările de rigoare. A participat şi la festivalul de film de la Buşteni, în iunie 2009. A demonstrat că  are valenţe de actriţă.
„Îmi place să joc în filme şi în piese de teatru dar am constatat că mă exprim mai bine în muzică. Asta am constat eu şi de aceea vreau să cânt muzică pop“, mărturiseşte Raluca.
Amănunte citiţi în Adevărul de Seară

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite