Puşti trimis în judecată în arest preventiv: Angelin este acuzat de furt, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fura maşini Dacia
Fura maşini Dacia

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările  şi a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv  a lui Angelin Florea (18 ani) pentru furt calificat, în formă continuată,  conducere pe drum public a mai multor autoturisme fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

În perioada 15 martie  -12 iunie 2012 , pe timpul nopţii şi prin folosirea unor chei potrivite, inculpatul a sustras de pe raza municipiului Tulcea  patru autoturisme Dacia. S-a plimbat cu ele  pe mai multe străzi din Tulcea, cu toate că nu avea permis de conducere. În plus, tânărul a sustras diferite bunuri din alte două autoturisme Dacia.
„Cu unul dintre autoturismele sustrase, inculpatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu pagube materiale, după care, fără încuviinţarea organelor de poliţie a părăsit locul accidentului,  pentru a nu fi prins“, spune procuror Dan Stepanencu.
Inculpatul nu este la primul conflict cu legea penală, acesta fiind condamnat în anul 2011 la un închisoare cu suspendare,  pentru acelaşi gen de fapte, săvârşite prin aceeaşi modalitate. 
Fiind audiat, inculpatul Florea Angelin a recunoscut săvârşirea infracţiunilor pentru care a fost cercetat. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite