Puşcăriaşa din Babadag a luat bacalaureatul. Vezi aici cu ce notă şi de ce a ajuns după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Micu Manole (20 de ani) a fost transferată de la Penitenciarul de Femei Târgşor la Penitenciarul din Tulcea pentru a putea susţine examenul de bacalaureat, la care nu s-a înscris pentru că era urmărită penal.

Eleva olimpică din Babadag a susţinut probele examenului de bacalaureat la Tulcea. Fata spune că din cauza cercetărilor nu s-a putut înscrie la probele examenului de bac.
Acum a susţinut examenul, iar la română a luat chiar o notă mare: 8,55. La matematică fata a obținut cu greu o notă de trecere - 5,5, iar la biologie a primit 6,05. Cu media generală 6,7, Adriana a trecut examenul.

Candidaţii ieşeni care au promovat BAC-ul în toamnă au sărbătorit succesul la bere

Era minoră când a comis fapta
Adriana avea pe atunci numai 17 ani. Se întâmpla pe 31 august 2009. Împreună cu doi prieteni mai mari, Stelian Sorin Cărţună şi Constantin Popa, a sechestrat şi jefuit un bărbat.
Mai exact, cei trei au plecat la un târg de maşini din Constanţa, unde minora împreună cu unul dintre băieţi s-au arătat interesaţi de BMW-ul unui cetăţean din Năvodari, Lucian Purice. S-au întâlnit a doua zi, iar fata a venit cu ambii amici. I-au propus cumpărătorului să facă un drum până în satul Nazarcea. Pe drum însă, şoferul (Constantin Popa) a oprit, iar Adriana şi Stelian l-au ameninţat pe vânzătorul din Năvodari cu un cuţit şi un pistol, după care i-au pus cătuşe.
Au ajuns pe un teren viran, l-au determinat pe Lucian Purice să coboare din maşină şi l-au urcat în portbagaj. Au condus câteva ore, după care, lângă o comună din Dâmboviţa, l-au abandonat pe camp. Purice a fost găsit de un localnic. Paguba produsă: un telefon mobil, cei 350 de lei pe care îi avea victima pe carduri, maşina şi actele proprietarului, prejudiciu recuperate în proprţie de 90%.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite