Promoţie a societăţii de transport public. Află cum poţi câştiga abonamente gratuite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea care se ocupă de transportul public local intenţionează ca din acest an să demareze o serie de campanii prin care să atragă cât mai mulţi clienţi. În afară de campaniile de informare, conducerea STP intenţionează să ofere şi abonamente gratuite.

În a doua parte a lunii decembrie din acest an societatea îşi va premia cei mai fideli zece clienţi cu  câte un abonament gratuit. Prin sistemul de ticketing implementat în ultimul an conducerea societăţii poate afla care sunt cei mai fideli clienţi.
De asemenea, tot în aceeaşi perioadă vor fi premiaţi şi cei mai fideli 10 elevi care au folosit abonamentele STP.
„Prin aceste măsuri dorim să stimulăm cetăţenii municipiului Tulcea să folosească mai des autobuzele în detrimentul maşinilor proprii. O astfel de alegere va degaja traficul şi ne va aduce şi nouă mai mulţi clienţi“, spune Vladimir Şopov, directorul STP.
De asemenea, din această lună vor începe campanii de promovare a transportului public în unităţile şcolare din municipiu. Elevii vor fi recompensaţi cu rechizite.
O călătorie cu autobuzul costă, la Tulcea, 2 lei, iar un abonament cu 90 de călătorii costă 110 lei. De asemenea, tulcenii pot opta pentru abonamentele cu 60 de călătorii, care costă 80 de lei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite