„Promenade“, trasee culturale în județul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Dunării (foto arhivă)
Delta Dunării (foto arhivă)

În ședința de Consiliu Județean de vineri, aleșii vor discuta posibilitatea semnării unui parteneriat între CJ Tulcea și Asociația „Cele mai frumoase sate“. Scopul : promovarea turistică a județului.

Se dorește promovarea localităților din mediul rural de la nivelul județului Tulcea.
Acest parteneriat între administrația județului și asociație va avea trei activități esențiale: reeditarea ghidului turistic „Cele mai frumoase sate“, participarea Consiliului Județean la Ziua Satului Românesc (organizată la Cluj, în mai 2013) și proiectul finanțat de Ambasada Franței în România „Promenade“, trasee culturale în Tulcea.
„Dezvoltarea durabilă a satelor româneşti trebuie să se realizeze pe baza moștenirii specificului fiecarui sat, fie că vorbim de dezvoltarea și valorificarea produselor agricole și tradiționale, de tradiții și obiceiuri unice, de natură și peisaje deosebite sau de agroturism. Proiectul de faţă – Cele mai frumoase promenade naturale şi culturale din judeţul Tulcea – pune în valoare tocmai cele mai frumoase obiective turistice, naturale şi culturale din spaţiul rural al județului. Proiectul se va implementa în judetul Tulcea, care este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase judeţe din România”, se precizează în comunicatul de presă al Asociației „Cele mai frumoase sate“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite