Procurorul de caz: Femeia acuzată că a violat un taximetrist nu are voie să părăsească ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa a ajuns la Parchet cu taxi-ul (foto: Antena 3)
Luminiţa a ajuns la Parchet cu taxi-ul (foto: Antena 3)

Astăzi dimineaţă, Luminiţa Perijoc (30 de ani) a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, acolo unde a fost audiată de procurorul de caz. Varianta ei în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în apartamentul de pe strada Babadag va fi făcută publică prin intrmediul avocatului său.

Procurorul Cristian Iftinchi din cadrul Parchetului tulcean a declarat astăzi că Luminiţa a primit interdicţia de a părăsi ţara. Mai multe amănunte legate de varianta ei despre ce s-a întâmplat vor fi furnziate de avocatul care o reprezintă, Felix Andrei (din cadrul Baroului Tulcea).
Luminiţa a fost externată de la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean vineri după amiază. Expertiza medicală a arătat că, juridic vorbind, avea discernămând în noaptea în care l-ar fi agresat pe taximetrisul Nicolae Stan (34 de ani).
Conform unui comunicat al Ministerului Public, azi s-a dispus faţă de învinuită măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile. Din primele cercetări efectuate în cauză, a rezultat următoarea situaţie de fapt: în noaptea de 22 spre 23 august 2012, aflată în stare de ebrietate, învinuita a invitat în apartamentul în care locuieşte singură pe partea vătămată, taximetrist, căruia îi solicitase în mod repetat în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale, iar când acesta a încercat să iasă din locuinţă, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona capului.
Expertiza psihiatrică efectuată în cauză a concluzionat că învinuita prezenta o intoxicaţie alcoolică acută şi discernământ prezent la momentul comiterii faptelor.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite