Prinşi la braconat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră tulceni au  confiscat 75 de kilograme de peşte proaspăt şi 890 metri de plasă monofilament a cărei deţinere şi utilizare este interzisă prin lege.

Un tânăr de 21 de ani a fost prins cu unelte interzise în zona lacului Sinoe, iar un bătrân de 73 de ani a fost prins tot cu plase monofilament în zona Pardina.
În urma controlului, au fost ridicate în vederea confiscării 24 de plase monofilament cu lungimea totală de 890 metri şi 75 de kilograme de peşte proaspăt din specii diferite.
„Cei în cauză au declarat că au pescuit în zona lacului Sinoe, respectiv zona localităţii Pardina, iar peştele capturat era pentru consumul propriu. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire la pescuit de plase monofilament“, spune Petrişor Irimia, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite