Prinşi cu arme albe în maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma albă era ascunsă în portbagaj (arhivă)
Arma albă era ascunsă în portbagaj (arhivă)

O sabie, un topor, trei bâte de baseball, patru bare metalice şi un spray iritant lacrimogen. Asta au găsit jandarmii tulceni în maşinile a doi măcineni. Cei doi tineri au acum dosar penal.

Cei doi tineri au fost traşi pe dreapta luni, în jurul orei 1.30. I. Cătălin (33 de ani) şi  I. Marian (28 de ani) cu domiciliile în oraşul Măcin, au fost opriţi în trafic, iar la controlul autoturismelor, oamenii legii au găsit în primul dintre portbagaje - o sabie, un topor şi  o bâtă baseball, iar la cel de-al doilea, 4 bare metalice, 2 bâte baseball şi un spray iritant lacrimogen.
Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Măcin, unde le-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire“.
Actele procedurale întocmite au fost predate echipei operative din cadrul Poliţiei oraş Măcin pentru continuarea cercetărilor.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite