Prins beat la volan, a vrut să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A vrut să dea şpagă
A vrut să dea şpagă

Astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a definitivat cercetările în dosarul în care inculpat este Ghiocel Ali, trimis în judecată pentru  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală şi dare de mită.


În noaptea de 30 spre 31 octombrie 2010, învinuitul a consumat băuturi alcoolice, după care s-a urcat la volanul autoturismului său Dacia, pe care l-a condus pe mai multe străzi din oraşul Isaceea ,  deşi avea o alcoolemie de 1,75. Datorită alcoolului consumat, Ghiocel a pierdut controlul volanului într-o curbă, la 200 de metri de locuinţa sa, intrând într-un gard. Evenimentul rutier a fost semnalat organului de poliţie, care a sosit la faţa locului. Pentru a scăpa de răspunderea penală ca urmare a conducerii autovehiculului pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a făcut promisiuni repetate lucrătorului de poliţie. Mai mult, acesta  a oferit o sumă de bani în vedere soluţionării favorabile a dosarului său penal, în care era cercetat, fiind surprins în flagrant la data de 2 noiembie 2010, ca urmare a denunţului făcut de lucrătorul de poliţie. 
„Dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Tulcea. Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de dare de mită este închisoarea de la 6 luni la 5 ani, iar pedeapsa pentru comiterea infracţiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală este închisoarea de la 1 la 5 ani“, spune Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite